Vesti

Ponovo odloženo suđenje u Novom Pazaru

Za Župića je sudu dostavljena dokumentacija da se nalazi u karantinu zbog bolesti kovid-19 članova, njegove porodice, što je sutkinja Zuhra Ramović proverila i potvrdila u ZZJZ u Novom Pazaru.

Za Zoranića je na prošlom ročištu naloženo policijsko pozivanje, koji se, uprkos tome, nije odazvao na zakazano suđenje.

Zbog toga je postupajuća sutkinja saopštila da će nakon povratne informacije iz policije razmotriti izdavanje naloga za prinudno dovođenje, kasnije određivanje pritvora, te na kraju raspisivanje poternice.

Sledeći je zakazan za 17. maj.

Fetiću je telefon otet 16. oktobra 2018. godine u Skupštini Grada Novog Pazara, koje je više stotina građana pomno pratilo, interesujući se za asfaltiranje 21 ulice. U jednom trenutku došlo je do napada na Fetića kojem je otet telefon dok je snimao dešavanja.

 

Projekat  Slobodni novinari – temelj profesionalnog izveštavanja se realizuje u okviru projekta " Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj Uniji" koji se sprovodi u saradnji sa Beogradskom otvorenom školom.