Vesti

Obuka na temu “Energetski pregledi i optimizacija rada javnih objekata“

U sredu 4. aprila u Bajinoj Bašti, održana je obuka na temu “Energetski pregledi i optimizacija rada javnih objekata“. Obuku su organizovale članice Mreže dobre energije, Beogradska otvorena škola i RES fondacija u saradnji sa Opštinom Bajina Bašta i Regionalnom razvojnom agencijom Zlatibor, u cilju nastavka rada na podizanja nivoa znanja i veština energetskih menadžera, o značaju i mogućnostima uštede energije, kroz energetske preglede i optimizaciju rada objekata.

Obuku je uvodnim obraćanjem otvorila Jelena Filipović, Načelnica Opštinske uprave Bajina Bašta,a potom su se obratili i  Mirjana Jovanović ispred Beogradske otvorene škole, kao i Željko Zečević i Nikola Vujović ispred sekretarijata Mreže dobre energije. 

U prvom delu obuke energetski menadžeri Nikola Vujović i Željko Zečević predočili su energetskim menadžerima iz Zlatiborskog okruga važnost energetskih pregleda i kako da se spreme pred odlazak na objekat koji žele da pregledaju. U drugom delu obuke energetski menadžeri učestvovali su u energetskom pregledu zgrade Narodne biblioteke “Miloš Trebinjac“.